Starnet Media

 Tel: +40 753 050 505 | E-mail: office@globalradiosystem.ro

Tel: +40 753 050 505 | E-mail: office@globalradiosystem.ro

Servicii de radiocomunicații

Pentru grupuri închise, servicii profesionale

 

Servicii de radiocomunicații

Pentru grupuri închise, servicii profesionale

 

Servicii de radiocomunicații

Pentru grupuri închise, servicii profesionale

Servicii de radiocomunicații pentru companii și instituții

La Starnet prin Global Radio System, ca operator radio profesionist într-un grup închis de utilizatori, oferim servicii de radiocomunicații care oferă soluții și sisteme de radiocomunicații integrale echipamentelor profesionale.

Ne angajăm să oferim utilizatorilor cât mai multe informații despre ce tipuri de echipamente profesionale de radiocomunicații oferim astăzi, ce avantaje prezintă și cum pot ajuta companiile și echipele de lucru să dezvolte o metodă mai optimă și mai eficientă de comunicare instantanee.

La Starnet prin Global Radio System, ca operator radio profesionist într-un grup închis de utilizatori, oferim servicii de radiocomunicații care oferă soluții și sisteme de radiocomunicații integrale echipamentelor profesionale.

Ne angajăm să oferim utilizatorilor cât mai multe informații despre ce tipuri de echipamente profesionale de radiocomunicații oferim astăzi, ce avantaje prezintă și cum pot ajuta companiile și echipele de lucru să dezvolte o metodă mai optimă și mai eficientă de comunicare instantanee.

servicios-radiocomunicaciones-bomberos

Pompieri

La Starnet prin Global Radio System distribuim cele mai bune echipamente radio portabile, mobile și fixe special concepute pentru aplicarea zilnică în echipamente de incendiu și de urgență.

Ambulanțe

Unul dintre punctele forte ale tuturor echipamentelor radio de ambulanță este că au capacități mari în ceea ce privește interconectarea.

Consiliile orășenești

Facilitează posibilitatea comunicării directe între întreaga ierarhie a lucrătorilor, optimizând procesele și oferind o conexiune imediată.

servicios-radiocomunicaciones-segurudad-privada

Securitate privată

Echipele de securitate trebuie să poată rămâne în contact permanent, informându-se în mod clar și imediat cu privire la schimbările din mediu sau la orice situație de urgență.

Grupuri închise

Radiocomunicațiile profesionale oferă echipelor de lucru o serie de avantaje care nu ar putea fi acoperite altfel, datorită caracteristicilor specifice fiecărui echipament radio.

Poliția Locală/ Națională

La Starnet prin Global Radio System oferim o întreagă linie de dispozitive și centre de comunicații special concepute pentru a servi securitatea unui oraș sau a unei țări întregi.

servcios-radiocomunicaciones-eventos-deportivos

Evenimente sportive

Oferim servicii pentru evenimente sportive la nivel național și internațional.
Coordonați-vă tot personalul prin închirierea walkie talkie și adăugați mai mult control cu o aplicație de birou.

Grupuri închise

Radiocomunicațiile profesionale oferă echipelor de lucru o serie de avantaje care nu ar putea fi acoperite altfel, datorită caracteristicilor specifice fiecărui echipament radio.

Poliția Locală/ Națională

La Global Radio System oferim o întreagă linie de dispozitive și centre de comunicații special concepute pentru a servi securitatea unui oraș sau a unei țări întregi.

Solicitați setul dvs. demo gratuit?

Walkie talkie-urile sunt una dintre cele mai utilizate resurse tehnice de sute de companii care trebuie să-și mențină echipele de lucrători conectate clar și imediat. De aceea, în multe ocazii, managerii tuturor tipurilor de întreprinderi se întreabă dacă este posibil să închirieze acest echipament pentru funcțiile lor corporative.

De la Global Radio System oferim acest serviciu de închiriere clienților noștri de mai bine de 20 de ani, complet asociat cu serviciul nostru profesional de soluții de comunicații radio. Datorită acestor echipamente, mii de oameni din întreaga lume pot rămâne în comunicare instantanee, transmițând informații relevante pentru dezvoltarea corectă a funcțiilor lor.

Această cerere mare pentru așa-numita închiriere de walkie talkie funcționează ca unul dintre principalele echipamente cele mai solicitate de companii și este poziționat ca una dintre specialitățile pe care le dezvoltăm zilnic de la Global Radio System în cadrul contractării generale a serviciilor noastre.

Utilizarea walkie talkie-urilor în mediile de afaceri funcționează ca un element fundamental al comunicării de care depinde, în mare măsură, succesul anumitor activități de lucru. Un bun exemplu în acest sens sunt echipele private de securitate sau serviciile de urgență care se bazează direct pe comunicațiile radio pentru a-și desfășura activitatea.

În cadrul soluțiilor noastre profesionale de comunicații radio, la Global Radio System avem mii de clienți din întreaga lume care se bazează pe echipamentele și serviciile noastre. Deoarece comunicarea radio este un factor esențial pentru comunicarea optimă a multor tipuri diferite de companii, avem tot felul de resurse adaptate cerințelor clienților noștri.

În acest fel, utilizarea walkie talkie-urilor este prezentată ca o metodă fundamentală de comunicare care trebuie efectuată imediat, fără a depinde de o linie mobilă și care folosește toate avantajele asociate comunicațiilor radio.

Utilizarea walkie talkie-urilor în mediile de afaceri, comparativ cu utilizarea telefoanelor mobile, are diferite beneficii care oferă, mai presus de toate, imediatitate, calitate în transmiterea mesajelor și posibilitatea de a menține un număr mare de persoane conectate cu ușurință.

În acest sens, o soluție profesională de comunicații radio precum walkie talkie-urile oferă multiple avantaje față de comunicarea prin intermediul telefoanelor mobile:

  • Comunicare instantanee: walkie talkie-urile, spre deosebire de telefoanele mobile, permit transmiterea instantanee a mesajelor, permițându-vă să vă conectați de la două persoane la grupuri de lucru cu un personal mare. Telefoanele mobile, în plus, nu au, de asemenea, un buton de apăsare pentru a vorbi și necesită tonuri de apel și așteaptă între interlocutori.
  • Acoperire mai mare: telefoanele mobile au în prezent o acoperire mai limitată decât walkie talkie-urile Global Radio System; care obstrucționează comunicațiile și nu ajunge la anumite tipuri de locații, atât interioare, cât și exterioare.
  • Lejeritate și robustețe: walkie talkie-urile sunt, în același timp, echipamente ușoare de comunicare, ușor de transportat și cu o mare rezistență și durabilitate.
  • Buton de urgență: walkies talkie-urile încorporează un buton de urgență directă, o funcționalitate pe care telefoanele mobile nu o oferă și care este esențială pentru mulți profesioniști.

Închirierea sau închirierea de walkie talkie a devenit una dintre alternativele preferate pentru companii și întreprinderi din toate sectoarele. De la Global Radio System oferim un sistem de închiriere de walkie talkie-uri asociate întotdeauna cu serviciile noastre profesionale de comunicare.

 

În angajamentul nostru de a oferi un serviciu complet de comunicații radio, compania noastră este specializată în închirierea celor mai bune echipamente walkie talkie, care încorporează cea mai recentă tehnologie și cele mai bune atribute. Astfel, clienții noștri se bucură de dispozitive de înaltă calitate, cu ajutorul cărora își pot rezolva nevoile tehnice de comunicare și care sunt întotdeauna însoțite de suportul unui suport 360 de către Global Radio System.

 

Pe de altă parte, odată cu angajarea serviciilor noastre, puteți accesa diferite tipuri de terminale, care vor acoperi orice tip de cerință de comunicații radio în mediile de afaceri.

Acoperirea închirierii de walkie talkie-uri asociate cu angajarea serviciilor noastre profesionale de radiocomunicații este unul dintre punctele forte ale Global Radio System. Datorită investițiilor noastre constante în dezvoltare, putem oferi acum o rețea globală de acoperire pentru toate tipurile de companii.

Walkie talkie-urile noastre funcționează datorită unei infrastructuri complexe de comunicații care are peste 150 de operatori asociați în întreaga lume și care ne permite să oferim o acoperire excelentă atât la nivel național, cât și internațional.

În plus, la Global Radio System lucrăm întotdeauna pe baza tehnologiei Digital Trunking care ne permite să interconectăm echipamente radio portabile, cum ar fi walkie talkie, prin infrastructuri de date 2G, 3G, 4G, LTE și 5G.

Un bun exemplu în acest sens este acoperirea noastră extinsă în Spania, unde Global Radio System oferă o acoperire cuprinsă între 95 și 98%.

Printre sectoarele în care lucrăm de obicei din Sistemul Radio Global în mod regulat se numără grupuri închise de profesioniști, anumite servicii publice, cum ar fi pompierii, brigăzile de poliție locale și naționale sau echipele de urgență ale spitalelor și ambulanțelor.

De asemenea, oferim închiriere de walkie talkie-uri și echipelor de producție de evenimente, grupurilor private de securitate sau oricărui alt tip de companie care ar putea avea nevoie de echipamentele noastre, cum ar fi anumite grupuri de logistică sau management industrial. Astăzi, companii precum Grupul Eulen, Consiliul Local Sevilla, banca Santander sau Consorțiul Pompierilor Cuenca se bazează pe serviciile noastre profesionale de radiocomunicații.

De peste 20 de ani lucrăm cu un portofoliu de clienți care au încredere atât în serviciile noastre, cât și în echipamentele noastre de ultimă generație, realizând o linie de walkie talkie fiabile și de calitate.

Scroll to Top